døre

Udskift dine hoveddøre og få mere lys i dit hjem

Udskift dine hoveddøre og få mere lys i dit hjem

advertorial

Har du et hjem som er lige til den mørke side og hvis du samtidig har det pænt koldt om vinteren, er det en god ide at få din tømrer eller glarmester til at undersøge dine døre og måske også dine vinduer, for at sikre at de isolerer dit hjem godt nok.

Selvom det viser sig at dine døre er i god stand, kan du med fordel overveje om du skal have dem udskiftet. En af af årsagerne er at du vil kunne få et lysere hjem. Ved at få udskiftet dine døre, måske til et par dobbelt yderdøre. Det kunne f.eks. være dine terrasse døre. Ved at få et par dobbelte terrassedøre med glas i, vil du få mere lys ind i din stue og du have mulighed for at kunne sidde og nyde og nyde din have, selvom det er vinter.

døre

Mere lys i din entre

Er din entre mørk og måske lige lille nok, kan du over at udskifte din hoveddør. Måske til en dør, hvor der er glas i selve døren, du kan også overveje at få skåret ud så du får et par fastkarmsvinduer ved siden af eller over. Det vil give mere lys ind i din entre. 

Samtidig kan du overveje hvilken veje dine døre skal vende. Vælger du at de skal vende ud af, som det er normalt i Sverige og Norge, får du mere plads i din entre. Her er det dog vigtigt at du vigtigt at du sikre at dine døre kan åbne ud af. Du skal sikre at de ikke rammer ind i dit tag eller tagrende. Du skal også være opmærksom på om din dør åbner op fra højre eller venstre side. Du skal få døren til at åbne op så du har adgang til at tænde lyset uden først at komme ind og lukke døren.