massage

Slip af med stress ved hjælp af massage

Slip af med stress ved hjælp af massage

advertorial

Lever du et fortravlet liv, og søger du en måde hvorpå du kan koble af og lade op? Så skulle du prøve med massage.

Hvad kan jeg få ud af massage?

Regelmæssig massage er godt for rigtig mange dårligdomme som har relation til vores vestlige livsstil. I mange andre lande hører massage under den offentlige sygesikring på lige fod med eksempelvis fysioterapi. I Danmark er vi endnu ikke nået så langt. Men det behøver ikke at betyde at massage er ganske virkningsløst.

Stress af med massage

Hvis du er sygemeldt med stress er det vigtigt at du passer rigtig godt på dig selv, fysisk såvel som mentalt. Du bør sørge for at få ro på både dit krop og dit sind således at du kan genoprette din naturlige harmoni og komme oven på igen.

Til dette formål er massage helt eminent. Massage er nemlig andet og mere end blot og bar selvforkælelse.

image

Med en empatisk og omsorgsfuld massage kan du faktisk komme mange af dine fysiske stress symptomer til livs, og samtidig opleve mærkbar bedring i din mentale tilstand. Og derfor kan du med stor fordel inkorporere massage som en del af den behandlings plan som skal få dig tilbage til et liv uden stress.

Fjern smerter og spændinger med massage

Der ud over er massage lige noget for dig hvis du i det daglige døjer med myoser og muskelspændinger som gør livet surt for dig. En dygtig massør vil nemlig gennem tryk og strøg hurtigt kunne få has på disse spændinger og hjælpe din krop til at hele sig selv.

Hvor kan jeg gå til massage på Frederiksberg?

Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik finder du nogle af hovedstadens dygtigste og mest erfarne fysiurgisk massører. Du kan læse mere, og booke tid til behandling, på Frederiksberg Kiropraktiske Kliniks hjemmeside kiropraktor-frederiksberg.dk