Blomsterbutik

Hvilke buketter kan en blomsterbinder lave til dig?

Hvilke buketter kan en blomsterbinder lave til dig?

advertorial

Blomsterhandlere er dygtige til at binde smukke buketter. Der er mange forskellige teknikker, som blomsterhandlere bruger for at opnå det perfekte arrangement, og hvilken type buket en blomsterhandler binder, afhænger af deres personlige stil og den lejlighed, som buketten skal laves til.

Blomsterhandlere bruger ofte en række forskellige blomster, planter og grønt til at skabe deres arrangementer, og de kan også indarbejde bånd, blonder eller andre dekorative elementer. Læs med her hvilke buketter en blomsterbinder kan lave til dig. 

 

Blomsterbutik

 

Løse buketter

En blomsterbinder kan lave en løs buket til dig, hvis din partner foretrækker denne type af buket. Løse buketter er typisk lavet med lange stilke eller vildblomster.

Mange foretrækker denne type af buket, fordi det er mere moderne og giver en flot touch til ens hjem. Hvis du ikke kan lide de meget traditionelle og stramt bundet buketter, så skal du overveje løse buketter. Du kan købe dem allerede bundet hos din blomsterbinder eller ved at vælge blomsterne ud selv. 

 

Stram buket

Hvis du elsker de traditionelle buketter, som mange får sendt i forskellige anledninger, så er en stram buket lige for dig. De fleste blomsterbindere vil vide, hvordan disse buketter skal bindes. De er lavet med kortere stilke og med flere blomster og mere grønt.

Denne type buket er meget populær til bryllupper, jubilæer og andre formelle lejligheder

 

Buketter i kurve

Kurvebuketter er en unik type buket, der er lavet ved at lægge blomsterne i en kurv. Denne type buket er fantastisk til dem, der ønsker et rustikt look, eller til dem, der ønsker at bruge forskellige typer blomster i deres arrangementer.

Kurvebuketter kan bruges til bryllup eller til andre festlige arrangementer. Du kan selv vælge din kurv, og så sørger blomsterbinderen for at dekorere den med flotte blomster. Så find din Blomsterhandler på jagtvej eller nær dig, hvis du er på udkig efter en dygtig blomsterbinder.