malerarbejde

Få det flotteste resultat med professionelt malerarbejde

Få det flotteste resultat med professionelt malerarbejde

Er farven på væggene i dine stuer og værelser falmet med årene – eller trænger dit hus eller din lejlighed bare til nye kulører? Står du over for en total renovering eller ombygning af din bolig, eller skal din nyligt indkøbte ditto sættes i stand og gøres til din egen? I alle tilfælde er det en stor fordel at have kontakt til en dygtig maler, som på professionel vis kan forvandle kedelige, falmede eller uensartede vægge til de rene skønhedsåbenbaringer.

Er det dyrt at få malet boligen af faglærte malere?

Det er alle pengene værd at få maling af lofter, vægge og indvendigt træværk udført af dygtige og professionelle håndværkere. For det første slipper du selv for en masse besvær. Maling af en hel bolig er, nærmest uanset antallet af kvadratmeter, en tidskrævende og slidsom opgave.

Du skal tænke på, at der ligger et meget stort stykke forarbejde forud for det egentlige malerarbejde. der skal dækkes af – gulve og møbler skal beskyttes mod stænke, og dørkarme, paneler, vinduesrammer og stikkontakter skal tapes op. Dernæst skal væggene slibes med sandpapir og primes med microdispers, så at malingen kan binde optimalt. Sidder der gammelt tapet, som er begyndt at krølle i hjørnerne, skal dette først fjernes. Og muligvis skal der opsættes filt førend resultatet bliver smukt og ensartet.

For det andet er det langt fra gratis selv at forestå sit malerarbejde. der skal købes stort ind på såvel materiale- og udstyrs siden. Det løber hurtigt op, især hvis du ikke i forvejen er i besiddelse af eksempelvis pensler, ruller, spartler – eller en trappestige. En maler medbringer selv sit professionelle udstyr, og har desuden mulighed for at indkøbe materialer så som maling, grunder, primer, spartelmasse og sandpapir til væsentligt lavere priser end du selv har.

Du kan høre mere om priser på dygtige malere hos det danske malerfirma Malerkanonen.dk