Hold det perfekte firmaarrangement

Hvert år afholder danske firmaer et væld af forskellige firmaarrangementer. Der er diverse temaer, men præmissen er ganske vel den samme. Der skal ikke mangle noget, og det skal være sjovt og underholdende for det hårdtarbejdende personale, der hver dag knokler for at få firmaet til at blive en succes. Der er mange, der vælger at få nogen til at stå for hele arrangementet, således at man ikke selv skal bekymre sig om noget som helst. Det kan nemlig være svært at finde tiden til det i en travl hverdag – og derfor er ressourcerne bedre brugt andetsteds, hvor de giver værdi. Hold det perfekte firmaevent med alt, hvad det indebærer – det fortjener dine medarbejdere. Og de vil sætte stor pris på det.

Book et kompetent firma til at arrangere det hele for jer

Der er mange muligheder, når det kommer til at afholde et firmaarrangement. Det kan være en hel firmadag eller weekend, hvor der er massevis af spændende aktiviteter, og hvor hele familien er med. Det kan være med børn om dagen, hvor der er stillet alt fra hoppeborge og popcornmaskiner op til lege og spil. Er det kun for dine medarbejdere, kan det være, at I skal tilbringe dagen med teambuilding og konkurrencer. Har du ikke tiden til det, kan I få et kompetent eventbureau til at stå for jeres firmaevent, så der er tjek på det hele, og du slipper for bekymringer.

Tips til et sjovt firmaevent

Der er naturligvis stor forskel på firmaer og brancher, men fælles for alle er, at man kan lide at have det sjovt, og at det kollegiale samvær er vigtigt. Mangler du inspiration til, hvad I kan lave til jeres næste firmaarrangement, kan du her få lidt tips.

1. Teambuilding er altid et sikkert hit. Hvis tanken er, at dine medarbejdere skal få noget lærerigt med sig, som de kan bruge i hverdagen, er teambuilding altid en god aktivitet. Det kan gøres på mange måder, da der er rigtig mange udbydere, der hver især har deres kompetencer.

2. Bumper balls er en sjov begivenhed, hvor man spiller en slags fodbold – bare iført en kæmpemæssig oppustet bold, som man som spiller tager på sig. Så gælder det ellers om at vælte modspillerne og forsøge at score. Men det er ikke umiddelbart så let, da det er svært at se, og der kan pludselig komme en tackling bagfra. Alle kneb gælder!

3. Paintball er nok måske mest for drengede typer, der godt kan lide at give den gas i åbent terræn. Men ikke desto mindre er det en sport, hvor der er fart over feltet, og hvor strategi er en værdifuld ressoucer. Her er alle lige – kvinder som mænd – og der skydes med “skarpt”. Her gælder titler ikke – det gør handling derimod.

4. Buffet og masser af drikke. Ja, du behøver ikke at lave en firmadag med alle elementerne her, men se dem som inspirationskilde til, hvad du kan fylde dagen med. Du skal naturligvis mætte alle munde og sørge for den gode stemning. En lækker buffet, et fadølsanlæg og nogle lækre cocktails. Så har I en perfekt firmafest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *